Skip to content

SLP HOTEL Managment Consultants
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-16 14:14:01
JSON

NIPT: M02215003G
Administrator: Albana Lopçi
Objekti i Veprimtarisë: Menaxhim dhe konstruktim ne fushen e turizmit ,hotelerise strukturave hoteliere dhe agroturizmit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.10.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" Vaso Pasha", nr 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani