Skip to content

VIVA O
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-16 12:49:57
JSON

NIPT: M02215020T
Administrator: Ermal Osmënaj
Objekti i Veprimtarisë: Agjensi udhetimesh. Agjent ne sigurime. Shitje te paketave te udhetimit cdo gje perfshire, transport dhe akomodimin e programeve turistike e sherbime ne to. Shitje te biletave ajrore dhe detare pervete dhe per llogari te te treteve, si nepermjet sporteleve dhe nepermjet internetit. Aktivitete shkollimi dhe trajnimi si per nevojat e veta dhe te te treteve ne te gjitha fushat e turizmit. Sherbime taksi, sherbime transporti mallrash, transport pasagjeresh me minibuz dhe autobuz, organizime eventesh, marketing dhe promocion per vete dhe per trete. Tregtim me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem bujqesore dhe industrial,,materjale ndertimi,materiale elektrike dhe hidraulike, pajisje elektronike, vajra lubrifikues, servis automjetesh.Tregtim import eksport me shumice dhe pakice i materialeve dhe pajisjeve elektrike, industrial, dhe elektro-shtepiake, pajisje dhe sisteme te impanteve te ngrohjes dhe ftohjes, kondicionere dhe impiante te cfaredolloji.Tregtim i te gjitha llojeve te mallrave ,mallrave,makinereve, pajisjeve, impianteve te ndryshme me natyre publike, kultutrore, sportive, bujqesore, industrial tregtare, automjeteve me goma dhe zinxhire te tipeve te ndryshme.Tregti te pajisjeve elektronike, kompjutera, kancelari, aksesore te ndryshem, tregtimi i materialeve elektrike, elektromotorr dhe transformatora dhe riparim i elektromotorrave dhe transformatorave. Projektim dhe instalim i pajisjeve industriale, elektroshtepiake, elektrike, sisteme te ngrohjes dhe ftohjes, kondicionere, mirembajtje dhe servis per materiale dhe pajisje elektrike jndustriale. Punime Lyerje, Suvatime, Gips.Ndertim objektesh.Tregtim i lendeve djegese,dru zjarri dhe solar.Sherbime ne fushen e teknologjise se informacionit dhe komunikimit, mirembajtje e pajisjeve elektronike dhe kompjuterike, blerje shitje e pajisjeve elektronike e kompjuterike. Kryerje e te gjitha veprmtarive te tjera te fushes se teknologjise, elektronikes dhe informatikes. Sherbime ne fushen e pastrimit si dhe tregtim te produkteve te pastrimit. Kancelari.
Emërtime të tjera Tregtare: VIVA O
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.10.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga" URANI PANO" NR 6. Pallati Tirana Old Center

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani