Skip to content

LIERT INVEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-16 12:41:48
JSON

NIPT: M02215023U
Administrator: Liert Stoffel
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti te materialeve te ndertimit te te gjitha llojeve dhe transportin e tyre, punime ndertimi te çdo lloji ne objekte civile, shitja e materialeve te ndertimit lende e pare te tyre. Çdo veprim tjeter financiar e tregtar qe lidhet ne menyre te drejtperdrejte ose terthorazi me objektin e veprimtarise dhe qe eshte ne perputhje me legjislacionin ne fuqi.
Emërtime të tjera Tregtare: LIERT INVEST
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 11.10.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Zvicër
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia nr 6, Rruga" Zalata", Ndertesa nr 43, Zona kadastrale 8384

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani