Skip to content

SHAHINI NDERTIM
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-10-16 13:46:22
JSON

NIPT: M02215501U
Administrator: Devi Shahini
Objekti i Veprimtarisë: Punime duralumini dhe druri, dyer me pakice dhe shumice. Hoteleri, bar restorant. Ndertim, rikonstruksion banesash etj te ngjashme.
Emërtime të tjera Tregtare: SHAHINI NDERTIM
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.10.2020
Rrethi: Shijak
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shijak, Rruga Partizani, Zona Kadastrale 3369, Pasuria nr. 5/65-II, Ndertese, Kati perdhe

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.10.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani