Skip to content

MEDIMADE
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-11-20 14:26:35
JSON

NIPT: M02319020T
Administrator: Aida Hoxha
Objekti i Veprimtarisë: Eksportin dhe importin, tregtine me shumicë dhe pakicë në të gjithë territorin kombëtar si edhe jashtë vendit, si edhe transformimin e përpunimin nga palët e treta ne produkte të gatshme, produkte gjysëm të gatshme dhe lëndë të para produktesh agro-ushqimore te ambalazhuara gati për përdorim, siç janë vajrat bimorë , salce domatesh, domate te konservuara, legumi,, patate, perime, makarona, biskota, kafe, fruta komposto, lëngje frutash, verëra, vajra, uthull, ujëra minerale, produkte deti; importin, eksportin dhe tregtimin e drurit në përgjithësi dhe produkteve që rrjedhin prej tij; importin, eksportin dhe shitjen me shumicë e tinplate, materialeve të ndërtimit, pajisjeve sanitare, mobiljeve dhe orendive, qelqit, pasqyrave, kristaleve, qeramikës, etiketave, kartonëve, kutive dhe materialeve të tjerë metalikë. Aktivitetet e mëposhtme gjithashtu hyjnë në objektin e shoqerise: konsulencë biznesi dhe menaxhim si edhe marketing strategjik dhe operacional; tregti online te të gjitha produkteve, mallrave dhe materialeve të permendura më sipër; menaxhim i objekteve tregtare, turistike dhe akomoduese; promovim, organizim dhe administrim kongresesh, ekspozitash, eventesh dhe panairesh kulturore, shkencore, tregtare, artizanale, industriale dhe turistike në Itali dhe jashtë saj; promovim aktivitetesh dhe nismash ne fushen e botimit; organizim dhe pjesëmarrje në evente promovuese, kryerjen e aktiviteteve publicitare, kryerjen e studimeve dhe hulumtimeve të tregut, përgatitjen e katalogëve dhe çdo mjeti tjetër promovues që konsiderohet i përshtatshëm; të kryejë programe hulumtimesh shkencore, teknologjike, eksperiemente teknike dhe te azhornimit në fushën e teknikave të menaxhimit; garantimi i kontrollit të cilësisë së asaj që ofrohet nga kompanitë partnere. Shoqeria, me qëllim qe te arrije objektivat e saj dhe në çdo rast jo si aktivitet primar dhe jo në lidhje me publikun, mund të kryejë të gjitha veprimtarite me pasuri te tundshme dhe te patundshme, transaksione financiare që kanë lidhje me qëllimin e korporatës dhe mund të marri kuota e aksione edhe në kompani të tjera, duke përfshirë konsorciumet, në join venture, në bashkim te perkohshem kompanish për qëllime të investimi të qëndrueshem. Kompania mund të kryejë çdo veprimtari tjetër që synon drejtpërdrejt dhe indirekt në arritjen e qëllimeve të korporatës, gjithashtu duke dhënë garanci te tundshme dhe te patundshme reale dhe personale. Mund të kërkojë gjithashtu kontribute dhe subvencione nga organet publike evropiane, kombëtare, rajonale, provinciale dhe komunale.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10.11.2020
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rrugen" Ndre Mjeda", Rezidenca Libeskind, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit dhe Statuti I Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani