Skip to content

IR-ES
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-11-20 15:14:23
JSON

NIPT: M02319505G
Administrator: Ilir Gjinali
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim banesash e objektesh te ndryshme civile dhe publike dhe rikonstruksione. Ndertim dhe shtrim rrugesh. Ndertim dhe rikonstruksion urash. Punime hidroteknike civile, referuar dhe liçencave perkatese. Si edhe çdo gje tjeter qe nuk bie ne kundershtim me ligjin.
Emërtime të tjera Tregtare: IR-ES
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.11.2020
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës, Lagjja Nr.6, Rruga" Shoqeria Bashkimi", Nr. Pasurie 3/703+1-24

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 20.11.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani