Skip to content

DIAL.SH
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-05-22 13:51:30
JSON

NIPT: M02921201H
Administrator: Lavdimir Çabja
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim të mallrave industriale elektrike dhe hidraulike. Punime të ngjashme të ndryshme. Import-eksport sipas legjislacionit shqiptar. Ndërtim dhe rikonstruksion objektesh.
Emërtime të tjera Tregtare: DIAL.SH
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.05.2020
Rrethi: Elbasan
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Elbasan, Lagjja 28 Nëntori, rruga "Zogu i Parë", zona kadastrale nr.8523, pasuria nr 5/9.

Adresa Email:
lavdimir.cabja@outlook.com

Telefoni:
0692082356

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 22.05.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani