Skip to content

VINETEX
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-15 13:55:57
JSON

NIPT: M03314001N
Administrator: Ervis Sakollari
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim objektesh civile dhe tregtare. Ndertim dhe riparim fasadash. Meretime te ndryshme te brendshme dhe te jashtme te ndertesave. Punime te ndryshme elektrike. Punime te ndryshme hidraulike. Punime te ndryshme per lyerjen e ndertesave .
Emërtime të tjera Tregtare: VINETEX
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.09.2020
Rrethi: Berat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Berat, Rruga " ISLAM VRIONI ", Ndertesa nr.72, H 2, Ap.8

Adresa Email:
sakollariervis@gmail.com

Telefoni:
0693511986

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 15.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani