Skip to content

GN-1993
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-16 13:36:50
JSON

NIPT: M03315402E
Administrator: Halit Osmani
Objekti i Veprimtarisë: Import, export i produkteve ushqimore dhe i mallrave te akcizes.
Emërtime të tjera Tregtare: GN-1993
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.09.2020
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagja "16 Prilli", Rruga "Vasil Peçuke", Zona Kadastrale N: 8534, Nr pasurie 6/187.

Adresa Email:
halitosmani20@gmail.com

Telefoni:
0699960292

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 16.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani