Skip to content

Maestro Suites
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-14 14:19:19
JSON

NIPT: M03724801I
Administrator: Krenar Kasimi
Objekti i Veprimtarisë: Hoteleri, Restorant, Agjensi dhe sherbime turistike.
Emërtime të tjera Tregtare: Hotel Çeko
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22.01.2020
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Lagjja nr.1, rruga "Onhezmi", Nr.33, Sarandë.

Adresa:
Vlorë, Sarandë, Hotel Çeko, Lagjja 1, Rruga" Butrinti".

Adresa Email:
maestrosuites@gmail.com

Telefoni:
0694859381

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani