Skip to content

BALLKAN 2020
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-14 15:14:34
JSON

NIPT: M06324002I
Administrator: Ergid Bashi
Objekti i Veprimtarisë: Këmbim valutor, Tregtimi me shumicë e pakicë, eksport-import të artikujve të ndryshëm bizhuterie, industrial (kancelari dhe artikuj shkollorë etj) i artikujve ushqimorë, hidrosanitare, goma makinash, material ndërtimi, elektroshtëpiake, elektrike, elektronike, mobileri, tekstile dhe konfeksione ,makineri e paisje. Hapje rrobaqepsie, prodhim e tregtim me shumicë e pakicë të konfeksioneve të ndryshme, të gatshme e gjysëm të gatshme, blerjen e lëndëve të para ndihmëse import- eksport, teknologji e paisje të konfeksioneve. Si dhe ambalazhimin dhe stampimin e tyre.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 15.01.2020
Rrethi: Shkodër
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 000 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Shkodër, Lagjja Vasil Shanto, Rruga "Selaudin Bekteshi", zona kadastrale 8593 , nr pasurie 1/629-n

Adresa Email:
ergidbashi85@gmail.com

Telefoni:
0694080977

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani