Skip to content

AUTORENI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-09-15 14:06:25
JSON

NIPT: M07114201E
Administrator: Reni Ozaj
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport dhe tregti automjetesh dhe motorash. Sherbime riparimi per te gjitha llojet e automjeteve dhe motorave. Import-Eksport dhe tregtimi me shumice dhe pakice I pjeseve te kembimit, karburanteve, lende djegese dhe produkte e nenprodukteve te tyre. Dhenie automjetesh me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: AUTORENI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08.09.2020
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 600 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Rruga" Enver Jaho", Lagjja 24 Maji, ndertesa nr 10

Adresa Email:
autoreni.shpk@gmail.com

Telefoni:
0693488323

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 15.09.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani