Skip to content

MAT 2020
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-02-14 15:29:16
JSON

NIPT: M07524901Q
Administrator: Brandi Selita
Objekti i Veprimtarisë: Objekt i veprimtarisë të kësaj shoqërie do të jetë: Dhënie makinash me qira dhe huadhënie, shitblerje makinash. Import-eksport automjetesh, transport i tyre. Menaxhimi dhe mirëmbajtja e automjeteve që jepen me qira apo tregtohen nga shoqëria. Parkim automjetesh. Tregtim me pakicë dhe shumicë të mallrave të ndryshëm, transport i pasagjerëve dhe mallrave të ndryshëm për nevoja vetjake dhe për të tretë. Ndërtim i godinave civile dhe industrial, veshje fasadash, ndërtim i veprave të artit, punime nëntokësore, mbikalime, nënkalime, ura. Pikë karburanti. Tregtim i naftës dhe i gazit. Tregtim i pjesëve të këmbimit për automjete dhe makineri. Pastrim i sipërfaqeve urbane. Import-eksport me shumice dhe pakicë i mallrave industriale, ushqimore, bujqësore, materialeve të ndërtimit, elektroshtëpiake. Hapjen e agjensive të përfaqësimit. Bar, restorant. Lavazh, shërbime të pastrimit të automjeteve. Punime, ngritja, mirmbajtja në landfilldeve dhe përpunimi i mbetjeve në plehra. Shërbime, bar- kafe, restorant. Veprimtari shërbime hotelerie dhe turizmi, shërbime restorantesh, organizime festash, ceremoni zyrtare, evente, konferenca. Linja prodhimi për të gjithëartikujt ushqimore përfshirë furre buke, pastiçeri etj. Përfaqësime dhe ndërmjetësime tregtare.
Emërtime të tjera Tregtare: MAT 2020 shpk
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 16.01.2020
Rrethi: Mat
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Dibër, Burrel , Lagjja Pjeter Budi, Rruga" Qamil Xhika", Ndërtesë private Nr.13

Adresa Email:
sant.cuka26@gmail.com

Telefoni:
0696334714; 0692604131

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 14.02.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani