Skip to content

SONA- TUCI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-29 14:25:08
JSON

NIPT: M07710501U
Administrator: Majlinda Preçi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë dhe pakicë të mallrave të ndryshëm kryesisht pije dhe ushqimore, import dhe export të mallrave të ndryshëm , ushtrim aktiviteti të licensuar për Magazinim.
Emërtime të tjera Tregtare: SONA - TUCI SHPK
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03.03.2020
Rrethi: Lezhë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Lezhë, Shëngjin, Ishull- Lezhë, ATP IVECO FIAT me targë; AA 269GX
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Lezhë, Shëngjin Ishull- Lezhë, Lagjja SMT, Rruga "Vëllezërit Coku", Njësi në zonën kadastrale nr.1986, numri i pasurisë 359/623

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 29.06.2020
Dokumenta Financiare: Akti I Themelimit te Shoqerise
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani