Skip to content

OLVESA TRAVEL Shpk
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2020-06-30 13:45:52
JSON

NIPT: M08912201U
Administrator: Arian Cullufe
Objekti i Veprimtarisë: Transport ndërkombëtar udhëtarësh dhe bagazhesh. Shërbime të rastit turistike. Shërbime të ndryshme që lidhen me transportin si brenda dhe jashtë vendit.
Emërtime të tjera Tregtare: OLVESA TRAVEL
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.03.2020
Rrethi: Përmet
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Gjirokastër, Përmet, Automjeti tip Autobuz,marka Scania me targa AA 391 LE; Gjirokastër, Përmet, Automjeti tip Autobuz,marka Scania me targa AA 613 KM; Gjirokastër, Përmet, Automjeti tip Autobuz,marka Scania me targa AA 002 LX; Gjirokastër, Përmet, Automjeti tip Autobuz,marka Mercedes-Benz me targa AA 222 VY.
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Gjirokastër, Përmet, Lagjja Partizani, shëtitorja" Sami Frashëri", banesë private nr. 5 pranë kopshtit nr. 2.

Adresa Email:
cullufearian@yahoo.com

Telefoni:
0692452610

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik I Regjistrit Tregtar date 30.06.2020
Statuti I Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani