Skip to content

ECOSOFT 21
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-14 10:34:15
JSON

NIPT: M11328012D
Administrator: Elton Mustafaj
Objekti i Veprimtarisë: Inport - Eksport, Perpunim , tregtim me shumice dhe pakice te letres, nenprodukteve te saj , kartopeceta,facoleta, leter guzhine
Emërtime të tjera Tregtare: ECOSOFT 21
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/01/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr. 6, Rruga e Qelqit, nr pasurie 2/284, (Magazine)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14/9/2021
Statuti i shoqerise, date 25.01.2021
Akt themelimi, date 25.01.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara