Skip to content

MALINDI HYDROPOWER
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-14 13:34:36
JSON

NIPT: M11328026T
Administrator: Shkëlzen Kraja
Objekti i Veprimtarisë: Operator i prodhimit, prodhim i energjise elektrike me venien ne perdorim te Hidrocentraleve ekzistues dhe me ndertimin e hidrocentraleve te rinj, te kapaciteteve te vegjel dhe te mesem ( nga 0,2 - 2,5 MWA), transferim dhe shperndarje te energjise elektrike, ndertim-montim te impianteve te ndryshem elektrik te tensionit te ulet, te larte, etj.Rehabilitim ne parametrat e projektuar, i teresise fizike te objekteve, operim optimal tekniko-ekonomik per prodhimin e energjise elektrike, transferim shtetit; te teresise fizike dhe aseteve te rehabilituar te objekteve ne gjendje pune.
Emërtime të tjera Tregtare: MALINDI HYDROPOWER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/01/2021
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri Mëmë për këtë Subjekt: VUHO, eshte nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar me numer NIPT; L72129028S, e themeluar me date 29.09.2017, me adrese ne rrugen Faik Ballanca, Unaza e Re, Tirane,me kapital fillestar 100.000 ALL(njeqindmije leke) ,me ortak te vetem z.Shkelzen Kraja.(sipas Ekstraktit te thjeshte te Regjistrit Tregtar, date 14/9/2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Unaza e Re, rruga Faik Ballanca, zona kadastrale nr. 3866, ndertese nr. 26

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14/9/2021
Akt themelimi dhe statuti i shoqerise, date 27.01.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara