Skip to content

Universal Smart Enterprise
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-14 10:18:50
JSON

NIPT: M11328506M
Administrator: Hossein Mazaherifar
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport i mallrave ushqimore, biokimik, industriale, lëndë e parë. Tregti me shumicë e pakicë e mallrave ushqimore e industriale. Konsulencë në fushën e mbrojtjes së të drejtave të autorit. Konsulencë në fushën e menaxhimit teknologjik. Investime në pasuri të paluajtshme. Import, eksport makinerish prodhimi dhe pjesë këmbimi. Dhënie me qira. Hapje dhe zhvillim i aktiviteteve në fushën e agjensive imobiliare, turizmit, transportit.
Emërtime të tjera Tregtare: Universal Smart Enterprise
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/01/2021
Rrethi: Durres
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Iran
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durres, Lagjja 4, Rruga Fetah Bllaca, Pallati 1133, Zona Kadastrale 8514, Kati i tretë

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14/9/2021
Statuti i shoqerise, date 25.01.2021
Akt themelimi , date 25.01.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara