Skip to content

VITAL INVEST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-14 10:47:51
JSON

NIPT: M12528402F
Administrator: Arbri Ferko
Objekti i Veprimtarisë: 1.IMPORT-EXPORT mallra te ndryshem. 2.Parkim Automjetesh. 3.Agjenci imobiliare. Krijim, zhvillim, zyra ndërmjetësimi per pasurite e paluajtshme nepermjet nënshkrimit të nje kontrate te veçante Franchising, aktivitet ndërmjetësimi per pasuritë e paluajtshme. 4. Aktivitet ne fushën e pasurive të patundshme, vlerësimin e pasurive te patundshme, te angazhohet ne shitjen me shumicë dhe pakice të çdo lloj pasurie dhe te hap dyqane, dege apo zyra po te jete e nevojshme per arritjen e qellimit te shoqerise. Menaxhim dhe administrim pronash dhe objektesh. Administrimin e bashkepronesise në prona dhe ndertesa. Per dhenien me qira, nen qira te ambienteve te ndryshme. 5. Aktivitet ne fushen e projektimit te godinave civile, mirembajtje dhe restaurim të objekteve te ndryshem. 6. Organizimi i eventeve, panaireve, publikime,reklama dhe fushata reklamuese, si dhe organizim tjeter artistik dhe televiziv te çdo forme. Konsulence financiare, ekonomike, juridike që ka lidhje me biznesin, me aktivitetet te ndryshme tregtare te personave fizik dhe juridik perfshire institucione financiare dhe ato shtetërore. 7. Ndërmjetësim ne lidhje me shitje të produkteve të ndryshme. 8. Investime ne fushën e ndërtimit dhe tregtimit brenda dhe jashtë vendit te pasurive te pa luajtshme. 9. Transportim mallrash, shërbime te ndryshme te lidhura me këtë aktivitet. 10- Aktivitet ne fushen e pastrimit dhe higjenes se ambjenteve. 11. Sherbime ne fushen e hotelerise,Bar-Restorant, dhenie me qera e automjeteve dhe çdo sherbim tjeter ne fushen e turizmit. BarKafe dhe artikuj te ndryshem te gatshem si cigare, pije alkolike, freskuese etj
Emërtime të tjera Tregtare: VITAL INVEST
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/01/2021
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier, Lagjja Mbrostar Ferko, Fier, Zona Kadastrale 3980, Pasuria 16/31.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Trregtar, date 14/9/2021
Akt themelimi i shoqerise, date 27.01.2021
Vednimi i asambles se ortakeve, date 14.06.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara