Skip to content

STONE GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB deri në datën: 2021-09-15 14:23:58
JSON

NIPT: M17528503G
Administrator: Michele Calzolari
Objekti i Veprimtarisë: Import, eksport, shitje, blerje, perpunim dhe tregtim te mermerit.Montime te makinerive te medha te gurit.Konsulenca me shoqeri te tjera qe kane aktivitet brenda dhe jashte vendit dhe prezantimi i tyre brenda dhe jashte vendit.Tregtim pajisje per gurore dhe laborator, makineri dhe pajisje te ndryshme Import, eksport, shitje, blerje, perpunim dhe tregtim te mermerit.Montime te makinerive te medha te gurit.Konsulenca me shoqeri te tjera qe kane aktivitet brenda dhe jashte vendit dhe prezantimi i tyre brenda dhe jashte vendit.Tregtim pajisje per gurore dhe laborator, makineri dhe pajisje te ndryshme.
Emërtime të tjera Tregtare: STONE GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 25/01/2021
Rrethi: Lezhe
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Itali
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
ISHULL- LEZHE Lagjja Kashkuqe, Superstrada Lezhe - Tirane Km 3, Godina me Nr. Pasurie 52/105-2, Zk Nr. 1986.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14/9/2021
Akti i themelimit, date 25.01.2021
Statuti i shoqerise, date 25.01.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : I.Cara