Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Degë të Shoqërive të Huaja
Rezultate gjithsej: 102

Halcon Oil & Gas Limited - Albania

M03406402I
(Te mundesoje rezerva dhe furnizime te te gjitha llojeve materiale per industrine mbare boterore E dhe P te rrjedhes se siperme per nafte dhe gaz. Te mundesoje dhe te furnizoje tubacione, kokat e puseve, aksesor)

Fier ALL

ARBOTEC

L28423201P
(Ndertimi i larte dhe ndertimi i ulet.Ndertimi i autostradave, rrugeve aeroporteve dhe objekteve sportive. Pylltaria dhe prerja e drureve.Sherbimet plotesuese ne pylltari dhe ne prerjen e drureve. Prodhimi i bet)

Kukes 494600 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni