Skip to contentRezultatet e kerkimit: Forma Ligjore:Organizata JoFitimprurëse
Rezultate gjithsej: 2

QENDRA E ALEANCËS GJINORE PËR ZHVILLIM

K51622017B
(Sensibilizimi dhe mbrojtja e të drejtave të grave në Shqipëri)

Tiranë ALL

QZHK SOT PËR TË ARDHMEN

L32221751H
(Hapja e qendrave multifunksionale me aktivitete komunitare, edukuese, formim profesional, punësim dhe këshillim për barazinë gjinore.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni