Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Admir Graçi
Rezultate gjithsej: 1

Spitali i Kafsheve te Vogla-PETLIFE

L11401014B
(Hapje e Spitaleve Veterinare per kafshe te vogla,hapje e laburatoreve Mikro-Biologjik per kafshe te vogla,hapje e hoteleve dhe berberive per kafshe.Import ushqimi per kafshe,prodhim dhe tregtim ushqimi per kafs)

Tiranë -1182756 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni