Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Alma Tafani
Rezultate gjithsej: 3

Mbi 1000000 Fitim 2015

SORI-AL

K31510059D
(Shërbimi i ushqimeve të gatuara shpërndarja tek pacientet, menca. Realizimin dhe drejtimin e mencave, restoranteve, fast-food, bar-kafe, pastiçeri etj. Tregtim me shumicë dhe pakicë dhe import-eksport të)

Tiranë 14112037 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

A G S

K62121038G
(Sherbimi i ushqimit te gatuar dhe shperndarja tek pacientet, menca etj. Realizimi dhe drejtimi i restoranteve bareve pijetoreve, hoteleve kapmingjeve, fshatrave turistike dhe ne pergjithesi i sherbimeve publike)

Tiranë 81926787 ALL

AgroAl International

L51623024N
(Objekti i veprimtarisë së shoqërisë konsiston në kryerjen e të gjitha veprimtarive të pranuara dhe të ligjshme në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar. Aktiviteti kryesor i shoqërisë do jete: Prodhim, )

Tiranë -49926715 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni