Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Arben Petto
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

BI-SERVIS (Ish BI SECURITY)

K41614010T
(Administrimi, menaxhimi dhe shërbime të ngjashme për ndërtesa të biznesit dhe të banimit në fushën e ekonomisë, biznesit dhe të marketingut, në sektorin e transportit, për ndërtimet dhe rehabilitim)

Tiranë 2056061 ALL

SPITALI GJERMAN (Ish 2AP TRADE)

L72210055P
("Ofrimin dhe kryerjen e sherbimeve mjeksore, spitalore, jopublike duke perfshire mjekesine e diagnostikimit parandalues si: Kateterizmi kardiak, tomografia e perllogaritur dhe rezonanca magnetike, radiologjine )

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni