Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Armand Lilo
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

Arlis - Ndertim

K82116012N
(Zbatim, projektim të ndërtimeve civile, ekonomike, punime dheu, sistemim tarracime, prodhime elementesh të parafabrikuara, betoni e beton arme, ndërtime civile e turistike, rrugësh, vepra arti, hekurudha e)

Tiranë 267964411 ALL

B&J Energy

L91316007G
(Implementimi, zbatimi dhe menaxhimi i projekteve gjeneruese të energjisë elektrike eolike, fotovoltaike, hidrike dhe gjeotermale dhe marrja nga Qeveria Shqiptare apo Institucionet e Shtetit Shqiptar i të gji)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni