Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Astrit Kuçani
Rezultate gjithsej: 1

Klinika Kirurgjike Austriake (Ish Spitali Kirurgjik Austriak)

K72422002V
(Sherbim mjekesor ambulator, spitalor dhe tercial jo publik. Import te aparaturave, paisjeve mjekesore dhe medikamenteve ne funksion te realizimit te objektit te veprimtarise. Imazheri.)

Tiranë -266240 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni