Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Astrit Ula
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"GENER 2"

K58615301M
(1. Në fushën e ndërtimi shoqëria do të kryejë: Studimin, projektimin, konsulencën, sipërmarrjen zbatuese dhe/ose investimin, sipas rastit, për realizimin me fonde publike dhe/ose jopublike të veprave )

Kurbin 327594537 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni