Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Avni Dragjoshi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

K A D R A

K31321008J
(Në fushën e prodhimit, tregtimit të bukës dhe të prodhimeve të tjera të brumit, tregtim të artikujve të ndryshëm të të gjitha llojeve. Transport mallrash dhe pasagjeresh, import-eksport. Tregtim të)

Tiranë 3068465 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni