Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Bardhyl Cinga
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

SHANSI INVEST

J61924002T
(Import-Eksport të materialeve dhe pajisjeve të ndryshme elektromekanike të çdo lloji në funksion të (digave, hidrocentraleve, nënstacioneve etj) si dhe tregtimin e tyre me shumicë dhe pakicë brenda dhe)

Tiranë 77711652 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni