Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ditika Qatipi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"TAULANT" SHPK

K61617040L
(Projektim objektesh ekonomike, civile, industriale, etj. Mbikëqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi sipas kategorive A: 1, 2, 3 etj. Vlerësimin e pasurive të paluajtshme, import eksport, shitje me shumicë dh)

Tiranë 2076879 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni