Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Durim Nazëraj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

NAZERI - 2000

K31422029Q
(Ruajta e sigurimi fizik të objekteve publike e private si dhe vlerave materiale dhe monetare në këto objekte. Shoqërimin dhe ruajtjen e vlerave pasurore e monetare gjate transportit. Ruajtja e jetës se per)

Tiranë 34681538 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni