Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elmira Koçi
Rezultate gjithsej: 1

SPITALI CONTINENTAL LUSHNJE

L93724401P
(Ofrimin e shërbimeve jopublike, mjekësore, ambulatore, analiza, spitalore dhe të ngjashme në përputhje me legjislacionin në fuqi. Organizimi, veprimtaria dhe menaxhimi i strukurave diagnostikuese e kurues)

Lushnje ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni