Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elona Rami
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

R & R GROUP

K81415001A
(Import Export, shitje me shumice dhe pakice e mjeteve te transportit te kapaciteteve te ndryshme qe sherbejne per transportin e mallrave dhe/ose te pasagjereve.Eksportimport,shitja me shumice dhe pakie e mjteve)

Tiranë 20945773 ALL

RA-MI KOMPANI

L61327009F
(Tregtimi me shumicë e pakicë, import-eksport i mallrave te ndryshme. Import eksport, shitje me shumicë dhe pakicë e mjeteve të transportit të kapaciteteve ndryshme që shërbejnë për transportin e mallr)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni