Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elvis Kumara
Rezultate gjithsej: 1

LORMATEL

L91401501I
(Përpunimi i të dhënave të kompanive, aktiviteti i " data entry ", menaxhimi i ”pagave”, menaxhimi i shërbimeve të kontabilitetit dhe telematike në përgjithësi , konsulencë tregtare, administrative)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni