Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Erion Çela
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Health & Light

L42231011L
(Objekti i veprimtarisë se shoqërisë do të jete: Instalim, servis, asistence teknike për aparaturat elektromjekësore dhe materiale me përdorim mjekësor si dhe pajisje mjekësore për përdorim shtepiakë)

Tiranë 15701849 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni