Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ervin Qëndro
Rezultate gjithsej: 1

ERAL CONSTRUCTION COMPANY

K82230002K
(Ndërtim dhe rikonstruksion. Në fushën e ndërtimeve në objekte të ndryshme për banim, të atyre social-kulturore, hapje rrugësh, asfaltime, ndërtim e ngritje fabrikash, lokalesh, etj. Prodhime të mater)

Gjirokastër -12293209 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni