Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ervis Mançe
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

Health & Light

L42231011L
(Objekti i veprimtarisë se shoqërisë do të jete: Instalim, servis, asistence teknike për aparaturat elektromjekësore dhe materiale me përdorim mjekësor si dhe pajisje mjekësore për përdorim shtepiakë)

Tiranë 15701849 ALL

Simple

L92005022K
(Shitje me pakicë e verërave dhe një përgjithësi e produkteve ushqimore me akcizë. Import - eksport në funksion të ushtrimit të veprimtarisë si më sipër. Konsulencë dhe marketing në fushën e enol)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni