Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ferdinand Çaushi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

INA

J61814009W
(Ndërtime civile, turistike, bujqësore, punime restaurimi, drejtimi dhe administrimi i pasurive të patundshme dhe për llogari të të tretëve, etj. Tregtim me shumicë e pakicë, import - eksport të mallr)

Tiranë 1917713 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni