Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Florjan Todhe
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

FLORFARMA

K21405001N
(Tregti me shumice e pakice, import-eksport të medikamenteve dhe të aksesoreve të ndryshëm farmaceutike. Tregtim me shumice dhe pakice të lendeve të para dhe produkteve farmaceutike në farmaci dhe spitale)

Tiranë 9360676 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni