Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fondacioni “Firdeus”
Rezultate gjithsej: 1

SPITALI CONTINENTAL

L51308022F
(Organizimi, veprimtaria dhe menaxhimi i strukurave diagnostikuese e kuruese dhe qendrave ambulatore te diagnostikimit ne territorin e Shqiperise, konsulence ne kete fushe. Organizimi i qendrave te trainimit dhe)

Tiranë -82563 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni