Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Frident Kuqi
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

EUROPETROL Durrës ALBANIA

K24010212N
(Përpunimi, transporti dhe tregtimi me shumicë i naftës bruto dhe i nënprodukteve të saj. Krijimin, shfrytëzimin e depove të karburanteve të zotëruara tërësisht ose të marra me kontrate nga Shoqëria)

Tiranë 115767481 ALL

AL.GLOBAL OIL

L62214509P
(Importin dhe eksportin e hidrokarbureve të gjitha llojeve, të karburanteve, naftës, gaz dhe nënprodukteve të tyre me shumicë.)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni