Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ina Zyferi
Rezultate gjithsej: 1

AGRIMECA

L61523003M
(Veprimtari punime bujqësore. Tregtim makineri bujqësore. Ndërtim objektesh dhe magazinë bujqësore. Gërmime dhe punime dheu. Të marrë pjesë në shoqëri të tjera të ngjashme. Import dhe Eksport të ma)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni