Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Julian Dervishaj
Rezultate gjithsej: 1

ENT CLINIC

L61710039A
(Shërbime në fushën e mjekësisë, klinikë mjekësore për specialitetet si ORL, kardiologji Gastrohpatologji, Hendokrinologji, Ekografi, Gjinekologji, Urologji, Stomatologji. Laborator kimik, biokimik dhe d)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni