Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:KLIVA
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

REJ

J93711608Q
(Tregtim të artikujve të ndryshëm, import dhe eksport të mallrave pa përjashtim, transportimin e mallrave dhe udhëtareve. Shërbimin e pastrimit, grumbullimit dhe largimin e mbetjeve publike. Ndërtimi i o)

Durres 68105248 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni