Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Koray Zeytinoglu
Rezultate gjithsej: 1

ERDY ENERGY

L61313061F
(Ndërtim i objekteve Hidroenergjetike. Menaxhim i objekteve hidroenergjetike. Prodhim dhe tregtim të energjisë elektrike. Marrje pjesë në tenderë apo marrëveshje me palë të treta të veprimtarive apo ko)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni