Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ledion Sinani
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Sinani Trading (Ish M. B. KURTI)

J64103483H
(Tregtim me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm, industrisë, produkte bujqësore, materiale ndërtimi, pesticide, paisje elektronike, konfesksione etj import eksport. Transport të mallrave dhe udhë)

Fier 18274550 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni