Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Luigj Leka
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"LEKA - 2007"

K77929501L
(Tregtim me shumice e pakice te artikujve ushqimore,industrial,materiale ndertimi,elekektrike,paisje hidrosanitare, paisje elektroshtepiake,etj.prodhimin dhe tregtimin e inerteve dhe materiale ndertimij,ne fushe)

Lezhë 18932094 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni