Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mansour M A H Alshamali
Rezultate gjithsej: 1

Shamali Albania

M02215001N
(Importi - eksporti shitja me shumice e pakice e pajisjeve elektrike, elektronike, lende te para per industrine, materiale ndertimi dhe hidrosanitare, pajisje zyrash kancelari, pjese kembimi, auto dhe makineri t)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni