Skip to contentRezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mehdi Lala
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALB SHPRESA

J72110003F
(Ndërtim dhe Rikonstruksion. Në fushën e ndërtimeve në objekte të ndryshme për banim, të atyre social kulturore, hapje rrugësh, asfaltime, ngritje fabrikash, lokalesh, etj. Prodhime të materialeve të )

Tiranë 1862200 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

MELA.

K62320011G
(Ndërtime dhe rikonstruksion. Prodhim materiale ndërtimi, civile dhe ekonomike, rrugore dhe aeroporte, hekurudhore, ura, vepra arti, detare, hidraulike, hidroteknike, vepra të veçanta e punime speciale, rest)

Tiranë 1364043 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni